anna&lina

Vi är två systrar, Anna och Lina som är galna i pärlor och fina smycken. Båda är utbildade industridesigners och har gått silversmideskurser under flera år. Nuförtiden är det dock mest Lina som designar och gör smyckena i silver men några smycken av Annas design återupptas även.

ANNA

Har fastnat mellan två världar. Kenya stal hennes hjärta. Har arbetat med kreativitet och design i rätt obekanta sammanhang och miljöer. Passionerad av och med stor erfarenhet av att jobba med hantverksproducenter och fair trade i u-länder. Har blivit spring-nörd och även fast ett sabbat knä förstörde hennes maraton plan så är hon ute och kämpar i spåret igen. Hon påstår att det är en form av meditation...

www.annalewerth.com

LINA

Hittade rätt i den kreativa djungeln när hon fick silver i händerna. Bor i Malmö där hon trivs bra att ha havet runt hörnet. Hon älskar mönster i alla dess slag och är enormt petig med estetiska detaljer. Sysslar mest med dans om hon behöver träna, har testat allt mellan balett och riverdance. Självlärd "Dreamweaver geni" enligt Anna, det är Lina som byggt våran fina webb.

www.linalewerth.com

LIAN är vårat gemensamma projekt

Ofta växer lianer upp i träd för att nå trädkronorna för att få så mycket ljus som möjligt. Lianer bildar ibland broar mellan träden och kan på så sätt binda samman hela skogen och ger djur som lever i träden möjlighet att förflytta sig. En lian är en klätterväxt med förvedad, mångårig stam; i Sverige finns besksöta, murgröna och vildkaprifol.

Vi vill inom kort öppna en web-shop där vi kommer sälja egentillverkade smycken och andra bra grejer vi diggar. Viktigt för oss är att det ska vara personligt, snällt och gärna gynna andra som är mindre lyckligt lottade.